|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pucanje adsl veze
Pozdrav, već polako ludim..svako malo puca veza, spajanje ispod 1mb/s, žično, bežično, bilo kako. Prijavljivao na tshum valjda 10 puta, došli, promijenili modem, stavili adb, ali bez promijene. Pogledao sve instalacije, sve uredno spojeno. Kako da ih prisilim da riješe stvar jer nemam više živaca..to se događa kod privatnih ljudi kojima održavam računalo, pa si zamislite kak je kad vas zovu 50 puta na dan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ako je kućna instalacija u redu, ako je modem novi, traži provjeru sekundarne parice(od korisnika do izvoda), primarne parice (od izvoda do centrale), i za kraj ostaje DSLAM u centrali. Nema više ništa .Ako možeš, postaj parametre iz modema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
To mogu u službi za korisnike ili samo tehničari? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Mjerenje parice može napravit služba za korisnike, al najbolje bi bilo da izađe tehničar i rastavi paricu ( primarnu i sekudarnu ). Budi dosadan T-comu. Ja sam bio tehničar T-coma. Sad radim za drugu firmu. Po tvom opisu jedino to Ti preostaje.
![]() |
#5 |
Premium
|
Možda je problem od susjedovog pa do mojeg priključka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nema susjed s tobom ništa. Od izvoda svaki korisnik ima svoju paricu. ne znam jel u pitanju zračna mreža ( od izvoda , pa kroz tavane od jednog do drugog) ili sa stupa svaka kuća svoj kabel, ili je u pitanju podzemna mreža. (izvod, pa svaka kuća ima malu kutijicu na fasadi....U svakom slučaju treba provjeriti paricu....Izvod je ormarić u koji dolazi podzemni kabel i odakle svaki korisnik ima svoje dvije žice...(zeza me V na tipkovnici pa editiram....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|