|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Problemi nakon mijenjanja termalne paste na cpu!
Dakle mijenjao sam termalnu pastu na CPU-u (radio sam to vec prije, tako da nije stvar u neiskustvu) te nakon sto sam upalio racunalo bios se jako sporo ucitavao i sve je bilo jako usporeno a kad je dosao starting windows dio, racunalo se ugasilo. Nakon toga kada bi ga upalio bilo bi upaljeno 2-10ak sec (jedva bih vidio bios splash screen prije nego bi se ponovo ugasilo). Probao sam ponovo namjestiti procesor, ali nakon sto sam ponovo upalio nije bilo ni beep-a sa maticne, ni slike ni niceg. Hladnjak procesora se nije ni vrtio. Skinuo sam hladnjak i ostavio sami procesor gore da istestiram dodirom jeli se uopce zagrijava, no uopce se nije zagrijavao. Zatim sam uzeo drugi procesor od socketa 775 koji imam u drugom racunalu, i koji je 100% ispravan, stavio hladnjak sve slozio (da vidim jeli zbilja rijec u procesoru) i nailazim na opet isti problem. Za kraj sam izvadio bateriju za bios i vratio je nazad, no problem je i dalje tu. E sad sto mislite kolege, jeli otisla maticna ili sto? BTW lampice na maticnoj uredno svijetle. Cak sam probao i izvaditi rame da cujem oce li onda biti ikakvog beep-a ali naravno nije bilo. Racunalo je iz ovo iz "moj komp". Unaprijed hvala na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Možda si slučajno iskrivio koji pin na socketu. Pogledaj dobro.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
koja pasta u igri? Mozda, ako je pasta vodljiva (jeftinije varijante) si spojio dva ili vise pinova s njom u kratki spoj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|