|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
(riješeno) BSOD - ntoskrnl.exe+4ade0c
Dragi svi, molio bih vas za pomoć s obzirom na moje nedovoljno znanje/poznavanje HW... Naime javlja mi se BSOD. Koji je razlog? Hvala za pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Fali bitnih podataka: - jeli šta klokano ili je sve na defaultu - u kom momentu se to dešava - koje su temperature Po ovome > http://www.sevenforums.com/bsod-help...24-1035-a.html može biti pregrijavanje / overclock pa to prvo provjeri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ništa nije clockano...prije je bio procesor clockan ali samo uz pomoć asusovog SW-a (EPU 6)... ali ništa preludo... temperature ću provjeriti pa se javim... thx 10 min stres testa u Aidi. Ne znam da li to išta znači... ali oba BSOD-a su se desila nakon što sam spajao externi disk na komp na prednja 2 utora. Zadnje izmijenjeno od: nino. 04.06.2013. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
onda ili hard zafrkava ili konektori na kucistu. spoji hard od iza direktno na maticnu, ako nema BSOD-a onda su konektori, probaj spojiti neszo drugo na konektore, ali nesto sto vuce vise struje, tipa drugi hard ili vanjsku przilicu ili nesto slicno pa vidi, ako ti se javi BSOD eliminirao si uzrok |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Znači temperature po tebi nisu razlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |