Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.05.2013., 02:10   #1
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
(riješeno) Komp ne daje sliku

Pozdrav ekipa, imam jedan problem. Naime otisao sam se otusirsti dok je cura gledala seriju na kompu, kad sam se vratio veli da se slika zamrzla, no slike nije bilo, samo crni ekran. Kad sam ga restartirao dignio se bios i tu je zastao, onda sam ga ugasio i od onda nema ni bios ni slike. A i uvijek kad se komp palio hard se utisao, sad ni to. Ne znam u cem je problem, probao sam obije graficke pojedinacno nema efekta, i iskopcao sam oba harda samo da bios digne ali nista, moze neki savjet kako sto da testiram? Zahvaljujem se
Staro 19.05.2013., 02:33   #2
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Problem rijesen, isao jos jednom sve pospojit i upalio se, sto je bilo ne znam ali radi iako win nesto zafrkavaju.

Edit: problem je jos uvijek prisutan, vrlo se cudno komp ponasa
Oglas

Oglas
Staro 19.05.2013., 07:32   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Na kraju krajeva, imaš li sliku ili nemaš?
Staro 19.05.2013., 14:42   #4
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Sad da, ali u vecini slucajeva nece proci bios, tu se zamrzne. Uspio mi je uci u wind pa sam si prebacio neke stvari na d disk ako budem morao nove win stavljat, ali i tu se zamrzao nakon 5min

Edit: Sve sam rastavio, ocistio i ponovo sastavio. Prvo mi je komp pištao kad bi spojio Gigabyticu i nije bilo slike, na kraju sam je vratio u SLi, uspio staviti nove wind, stavio nove drivere i testirao grafu u FEAR-u I MOH-Airborne-u nekih 40min. Sad izgleda da je sve u redu, a u jednom trenutku prije nego što sam stavio nove wind kad bi usao u MoHA-u boje su poludile, sad nema niceg i sve radi normalno. Stvarno ne znam što je bilo, a opet, cijeli dan mi je bio čudan i nista mi nije islo od ruke.

Mislim da je problem rijesen, nista se ne dogadja i sve radi kako spada, ali ipak ne znam što je bio uzrok problemu.

Zadnje izmijenjeno od: kripton. 20.05.2013. u 15:05.
kripton je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno