|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
vip carnet & homebox?
pokušavam frendu sredit da mu radi carnet na homeboxu, ali neće se spojit. username i password od carneta su funkcionalni (iako sa i bez nastavka @uniri.hr neće), mijenjao sam autentifikaciju na PAP i bez i neće se spojit. na displayu se stalno izmjenjuje connecting / not connected (ima bijeli homebox s displayem). sim karticu je prepoznao, trebala je bit aktivirana još pred tjedan dana jer je potpisao ugovor prošli tjedan, ali neće se spojit. šta i gdje treba još podesit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da li veza funkcionira sa USB stickom? Slozio sam prosle godine kod roditelja VIPme CARNet na: http://www.vipnet.hr/podrska/mobilni...-globesurfer-3 i http://www.vipnet.hr/podrska/mobilni...x/huawei-b260a i radilo je bez problema (sad su na Optimi tako da ovo vise nije u funkciji). Mozes li staviti koji screenshot postavki?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
u pitanju je globesurfer 2. sa stickom sad pokušavam (pokušavamo ispilit sim karticu da stane ispod nje unlock kartica, frend se tek uselio u novi stan i nema ni škare ni grickalicu za nokte, radimo škifo sa noževima. ) ontopic - po meni je to trebalo proradit iz prve. pokušavali smo i moj i njegov carnet account i uvijek isto. zadnji put kad sam koristio homebox na data kartici je uredno radilo, ali nije bio carnet u pitanju. hah, ne radi ni stick (globetrotter 225), prepozna sim karticu i vip mrežu, ali prilikom spajanja baca error. nema nigdje za podesit PAP enkripciju. u device manageru ga ne vidi kao modem nego kao networking device, i ne mogu napraviti dial up mrežu. a za spajanje dolazi njegov web n walk manager. ( sad se umiješao i secureW2 u network connectionsima -.-" ) ja to niš ne kužim više. nastavak sutra. ždere mi ovo surfanje megabajte a nemam data paket na mobu. Zadnje izmijenjeno od: sasuke_the_king. 09.05.2013. u 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Web 'n' walk manager nije na vip-u nego na t-mobile-u. Mislim da se nećeš spojiti na vip sa w'n'w managerom. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|