|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
![]() Ovako ljudi, dugo sam tražio po internetu gdje bi mogao postat taj svoj problem i nekako mislim da ćete ga vi najbolje riješit. Kupio sam računalo prije godinu i pol dana u nadi da ću moć igrat neke određene igrice ali imam neke poteškoće s njima. Naime moram sve na najmanju rezoluciju stavljat da bi igrica radila bez trzanja i problema. ovo su minimum requirements za igricu (Counter Strike: Source) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neznam jel sam uopće pogodio dio foruma ako nisam ispričavam se ali inače nepišem postove i slično i nebavim se forumima pa neznam. noob sam ![]() ajde unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Taj program što ti govori da ti nije sve up to date ti je spyware kojeg si negdje skinuo. Lijepo skini driver cleaner, i počisti si driver od grafičke, i odi na stranicu od Ati-a i skini si driver za tvoju grafičku. A ta grafička je jako slaba da bi vrtio neke malo zahtjevnije igrice, ali stare bi trebao vrtiti bez pol muke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala za reply. Oke budem to sad. Razmišljao sam o nekom gaming računalu jačem. to je preskupo za moj budžet trenutno. aa moj pc baš i nije neki za nadogradnju. razmišljao sam o Ati Radeon HD 6970 neznam jel bi morao napajanje jače za to :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam ko ti je sastavljao pc, ali taj nije bas napravio posao. U startu gubis 1gb rama zbog x86 windowsa, a taku konfiguraciju sam sastavio jednoj teti da obavlja knjigovodstvo. I to zna stekat, onda znas koliko je sati. Ikakva nadogradnja na postojece ti je neisplativa. Za napajanje budi sretan da jos radi. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ne, znam da je maximalno na x86 3gb rama. to sam ja sam instalirao jer nisam znao za to. kad sam skužio da mi piše 3gb rama iskoristivo od ukupno 4 onda sam malo googlao i vidio koliki sam noob. otprilike mi je budžet za gradnju novog pc-a oko 5000kn. ali uskoro idem u njemačku pa sam razmišljao da gore nađem neki malo korišteni zmajski pc za te novce. mislim da je isplativije nego tu kod nas. i veći izbor i ponuda. oni su mi dali pc bez podignutih windowsa hehe. pa sam ja to morao sam. iako nisam znao ništa puno o tome. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ugurati 6970 u taj komp je van svake pameti. Prvo,zato što je 6970 vrijednija od cijelog kompa! Drugo, to napajanje nebi spojio na komp ni najgorem neprijatelju,posebno ne da gura 6970. Treće- tvoj cpu bi bio usko grlo,pa opet nem,a smisla samo grafu mjenjat. Edit, za 5000kn kod nas u trgovinama složiš gaming konfu da prebije svaku igru koju smisliš. Pogledaj malo preporuke na forumu za konfe do 5000kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Najbolje novi pc i amen. da se ja više nemučim s ovom kantom. ma ja sam to samo razmišljao, o hd 6790. ali mislim da si u pravu Bojane hd6790 je vrijednija od cijelog kompa ![]() da ali tamo se da nać nekih djelova za đabaleska. tipa ovo http://ark.intel.com/products/63697 za 250€. koliko sam se ja informirao kod nas taj proc dođe puno više. mislim i ja gledam kao i svi u ovoj recesiji da prođem što jeftinije, ali ne da ušparam koju kintu da mi ostane nego više da za te novce dobijem jače računalo sa većom mogućnosti upgrade-a i naravno izgled mi je također bitan a tamo kakvih kućišta ima po 50-80€. jednostavno su mi oči ispale *_* Zadnje izmijenjeno od: nino. 07.04.2013. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
pardon* hd 6790 . da nino je u pravu. sad ce nam svima sto se tice tih cijena to pomoć. aa ovoga ni sad nije problem samo sakriješ originalnu kutiju tj. pakiranje i kažeš da je polovno. neće te niko ništa ni pitat. na polovne stvari i stvari poput računala baš nisu preoštri, pa gledaju na jedno oko. ujak si je prošli mjesec dopeljao Alienware mx18. i7 proc, 6 gig rama itd. za 700€ ga je kupio. obrisao windowse i na granici rekao da je strgan. u njemačkoj je ostavio kutiju i te stvari. možda da ga nagovorim da se mijenjamo. njegov lap za moj pc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Samo trebaš promijenit grafičku, recimo ATI HD 6670 ili HD7750 i moći ćeš igrat što god da ti padne na pamet. Procesor ti je star 3 i pol godine, ali za igre je dobar (čak bi se dao i overclockat za minimalno 500Mhz). 3 gige rama je za današnje standarde malo, ali svejedno ćeš moći ugodno igrati bilo što. Poželjno bi bilo da to smeće od napajanja promijeniš, ali šanse da crkne i potegne ostatak kompjutera sa sobom su jako male, tako da se ne brini previše oko toga.
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
dobar savjet, malo bolja grafa i nova instalacija win7 64 sa najnovijim driverima i radit će to fino ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
ovoga imam ja 4 gb rama ali ih neprepoznaje zbog x86 windića koji su gore. rado bi ja to overkloko ali mi je matična po mom mišljenju low-end pa se brinem da mi necrkne sve. ali najbolje je da to odfuram nekom ko to zna. jer kao što sam naveo u nekoliko postova "Noob sam" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
sto se tice igrice, probaj desnim klikom na ikonu pa odaberes troubleshoot compatibility, pa try recommended settings i odaberes opciju xp sp2, mozda ti bude bolje radila. ne zaboravi spremiti te postavke na kraju pa probaj pokrenuti igru da vidis dal trza |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
hehe već sam sve isprobo što se tiče software-a. vjerojatno bi mi pomoglo da imam win xp gore jer mi frend ima stariji i slabiji komp i radi mu bolje na xp. budem upgrade-o neću škrtarit. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
virtual xp pa preko njega pokrenes igru? ne znam dal se to moze ali vrijedi probati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|