|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Evo ovako: Pokrenuo sam instalaciju za najnoviju verziju drivera Yamaha DS-XG drivera za XP. Instalacija je uspješno završila (kopirani su svi file-ovi). Nakon toga sam odabrao opciju restartirati kompjuter. Nakon što se Windows XP pokrenuo, nije uopće bilo poruke found new hardware. Otvorio sam Device Manager. Otvorio se galvni prozor, ali nije izlistan nikakav hardware, samo prazno polje. Kad kliknem na to polje pojave mi se na vrhu opcije Properties, Scan for hardware change, itd. ali ni jedna ne radi. Provjerio sam winmgr.dll i on je u redu, nije mijenjan, čak sam nabavio novi i opet sve isto. Izbrisao sam bilo kakve tragove Yamahinog drivera (sve, 100%, instalaciju i registry), ugasio, izvadio zvučnu karticu, upalio, opet isto. Ugasio sam kompjuter, ubacio zvučnu, opet restartirao i opet isto. Prilažem instalacijsku skriptu, ako je netko može decompiliranu razumjeti i reći mi kako je to disablirano, jer u registryu nisam našao ništa. Još ću pokušati napraviti image-ove diska i registrya prije i nakon instalacije, pa ih usporediti. Ako netko može pomoći, molim ga neka pomogne jer ne želim reinstalirati windowse. P.S. System Restore je odavno isključen, tako da to neće raditi. Inače, ako netko ovo prokuži, moguće je napraviti neku vrstu malwarea. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|