|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
2 prob s WINxp - taskbar i update
1. prob: tek sam prekjučer ovaj komp spojiona internet. Nevjerujem da je sad neki opasni virus ili slično mogao ući pa da mi radi ovakve probleme, jer nisam surfa (a ni ne surfam) po nekim ''zločestim'' siteovima. Naime, kod učitavanja WINxp, moj antivirus (NOD32) se jednostavno ne učita! ![]() ![]() ![]() 2. prob: Prije 2 dana sam updateao Windowse. Automatic update je skinuo updateove veličine 4.1MB. (imam SP1 i SP2 btw.) I sada evo opet mi je ponudio da te iste updateove ide nanovo skidati!! Šta mu je???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj reinstalirati antivrus. ili probajstaviti neki drugi besplatni kao npr AVG antivirus. mozda je virus u pitanju, a mozda je i neka druga sitnica, tako da probaj sa reinstalacijom i li stavljanjem drugog AV-a. sto se tice updateova, ako imas SP2, nemoj si ih niti skidati jer kako vidim imas 56k vezu. mozda ti je skidao neki drugi update vezano za istu stvar koji je izasao, a mozda jednostavno poblesavio. iskreno nikad nisamskidao te updateove, i bilo je sve ok. samo sti stavi SP2 ako nemash, jer ne kuzim iz tvog posta imas li sp2 ili sp1.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Mogu biti dvije stvari
bla bla bla bla Sretno Zadnje izmijenjeno od: shimpa. 29.08.2005. u 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Drago mi je što sam mogao pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
dečki, ovo je zadnji puta da objašnjavam. sljedeći puta će letjeti glave, a bcar-u leti glava odmah. Nema postanja crackova, nema objašnjavanja kako crackirati, nema postanja linkova na cracking site-ove, nema priče o piratiziranju, nema ničeg što nije 100% legalno, jel to jasno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|