|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Grafička na TV i monitor
Poštovani Imam zadatak spojiti računalo(optiplex neki) sa tv-om. Imam kabel od 10m s jedne strane hdmi(u telku) s druge dvi(u graficku<- ispravak). Trebam savjet oko kupnje grafičke uglavnom da bude što jeftinija i dal stadardi prisiljavaju danas proizvođače da svaka kartica to može? Na računalu se nikad neće igrati igrice, niti se gledati hd film, skype isključivo(za sastanke i sl.). Kartica mora davati clone od slike i na monitoru i na tv-u. Dal moram rezoluciju isto klonirat ili mogu staviti za svaki prikaz posebno? Hvala. Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 13.02.2013. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Bilo bi dobro kad bi znali koji je optiplex u pitanju. Vjerojatno je PCI Ex. pa bi u tom slučaju mogao staviti maltene bilo kakvu grafičku, bitno je da ima 2xDVI ili DVI + HDMI. Ako je clone onda je rezolucija jednaka na oba monitora, tj. bit će ona koju slabiji ekran maksimalno podržava. Da li je bitno prenositi zvuk preko HDMI-ja?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zvuk ne treba. Ima pci-express. Možda optiplex 320. edit : znaci graficka pci express koja ima dvi i vga i sposobna je na oba slati sliku. npr. dal bi ova zadovoljavala? http://www.links.hr/?naziv=graficka-...kl=051.806.803 Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 13.02.2013. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da.
|
|
Oglas
|