|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Kliketanje iz slušalica - problem u zvučnoj kartici?
Ej ekipa Znači kanta je u moj komp,zvučna je auzentech x-plosion,to su bile one sheme sa theatron aggripom ( cisti rebrand,cak rade auzenovi driveri ). Uglavnom komp je ostao kod staraca tipa godinu dana kad sam selio,da bi ga nedavno pobrao i od onda se može čuti ko kliketanje iz slušalica. Normalni zvuk se čuje u pozadini. Prvo sam mislio da su slušalice otišle,ali nije,jer kad disablam i enablam u winblowsima zvučnu,sve radi normalno ( barem neko vrijeme,onda opet). Pokušao počistiti drivere i reinstal,al ne pomaže. Ne pojavljuje se uvijek i svaki put kad se pojavi disable i enable u device menageru pomogne,nije toliki problem al je iritantno. Ideje u čemu bi kvaka mogla biti? Zvučna prosvirala? Winblowsi otišli? Starci komp palili,browsanje novine i to,al ništa pametnije (informatički nepismeni),pa nemam pojma dal se njima to događalo. Na stroju je stara Vista SP2 64-bit,znam da je govno al inače radi,a ja lijen pa tak stoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A na zvučnicima isti problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne vjerujem da je problem u win.. Probaj s novim win, probaj drivere update/downgrade, pa ako nejde, mislim da ide zvučna kraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
direkt iza,nema pojačala budem probao nove winse kad copim vremena nekaj,sad sam malo u banani |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|