Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2012., 02:37   #1
Filip Huško
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2012
(riješeno) Razer mikrofon ne radi

Pozdrav svima.

Prije par dana sam kupio Razerove Kraken Pro slušalice s mikrofonom i zvuk je savršen. Tek sam danas shvatio da mikrofon ne radi. Kad pokušam iste slušalice koristiti na burazovom PC-u, mikrofon radi okej pa zbog toga mislim da je ustvari problem s mojim PC-om. Da provjerim sam pokušao koristit slušalice od buraza (Razer Tiamat) na svom PC-u i kvaliteta mog glasa je na razini Logitech slušalica od 120 kn kojih imam od prije pa sam zaključio da u stvari moj laptop pogoršava kvalitetu bilo kojeg mikrofona na neki način s tim da ovaj Razer Kraken Pro mikrofon uopće ne radi.

Kompjuter koji imam je ustvari laptop, Asus G73, a koristim Windows 7 64 bit. Ja i 2 buraza (jedan od njih je ajmo reći stručnjak što se tiče kompjutera općenito) smo pokušavali rješit problem već nekih par sati danas i ništa tak da ak neko ima nekih savjeta bilo bi super.

Thanks unaprijed.

Edit: Sad sam malo više isprobao i uglavnom sam zaključio da svi mikrofoni osim ovog Razer Kraken Pro mikrofona funkcioniraju na mom laptopu s tim da isti taj mikrofon funkcionira na svim ostalim kompjuterima osim mog laptopa, tak da kao da taj model slušalica nije kompatabilan s mojim laptopom.

Zadnje izmijenjeno od: Filip Huško. 29.12.2012. u 19:17.
Filip Huško je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno