|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
(riješeno) Default Canon Pixma MX375 problem
muči me taj multipraktik svijetli lampica s gromom u trokutiću i ne želi se upaliti... uređaj je nov, spojio sam ga na komp, ubacio tinte, instalirao drivere i onda nije htio printati s porukom da neće jer radi neki drugi kurac. tada sam uzeo manual u kojem piše NE spajaj usb kabel dok ne dođem do kraja instalacije, slijedi uninstall drivera i javlja se gore navedeni problem. od početka ne radi mali display na uređaju nego sve postavke koje su u uputstvima opisane da se rade preko njega, odrađene su preko sučelja instalacije s cd-a. probao sam ga držati uključenog samo u struji na različitim utičnicama, ali ništa google ne pomaže, a u manualu uopće ne spominju tu lampicu, a kamo li nekakav troubleshooting ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
zvali me iz servisa, dobijam novi. međutim, zanima me može li kroz usb kabel napon oscilirati toliko da zezne printer? to mi je bacio u uho jedan kolega. ne djeluje mi moguće, ali budući da je printer koji je taj canon trebao zamijeniti (neki hp star 6-7 god) imao iste simptome (polumrtav), bojim se uštekati novi i opet nešto zgoriti. u struju su uštekani preko produžnog kabela u kojeg su još uštekani router i fixni telefon. mislim da to ne bi trebao biti problem. da je produžni u banani, valjda bi i oni radili probleme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Neka je komp, printer i router uštekan na istu utičnicu (strujni krug), a po močućnosti na isti kvalitetni produžni (dakle ne onaj kineski il poljski šroteks). Nabavi i kvaltetan usb kabel (ako ne dolazi sa printerom), tu je debljina kabela obično dobar pokazatelj (deblji je bolji). Također neka je usb kabel std. dužine, ono cca 2 M, a ne duži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
usb kabel je originalni sa starog hp-a, odbacujem mogućnost da je kriv, ali pitam čisto informativno - hvala nikky. večeras ili sutra idem ženi montirati novi printer, pa nemojte još lockati temu, možda postane zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Samo nemoj napraviti onu std. grešku pa uštekat printer via usb prije nego to od tebe zatraži install procedura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
haha, ne, nisam ovaj put ![]() možete lockati temu, ipak je bio problem u defektnom printeru, novi radi ko beba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|