|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
PC ne boota s dvije pločice RAM-a
konfiguracija mi je ovakva Kingston DDR3 4GB KVR1333D3N9 2 komada MSI Z77A-G41 s1155 Intel i5-3570K 3,4 socket1155 Napajanje Seasonic SS-520G ATI radeon 6850hd 1 giga ddr3 radam 256 bit samo sto kad spojim obaje plocice rama mi nece boot-at komp a kad imam jednu plocicu normalno sve radi pa me zanima dal me moze tko savjetovat oko toga sta da napravim?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Jesi stavio memorije u slotove koji su iste boje? Koja je verzija biosa na ploči? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
2.6 da kombiniro i u plave i crne i nista ali i sve radi provjerio obje plocice i sve utore |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Onda stavi memorije u slotove različite boje. ![]() Postoji bios verzija 2.7, ali ne vjerujem da će pomoći. Probaj različite kombinacije slotova ukombinirati s redovitim resetiranjem biosa (cl-cmos). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nek mod ovo prebaci u probleme, tamo sam ti obrisao topic, nemoras postat na vise mjesta.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
novi sam na forumu nisam vidio da ima i ovo za probleme pa sam zato dva puta napravio post a probat cu onda sa cl-mod toga se nisam sjetio javim dal ce uspjet ili ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Imao sam jednom problem kad memorija je bila deklarirana na većem naponu nego što ploča po defaultu daju pa isto nije htjelo boot-at odnosno bilo je nestabilnosti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|