|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
(riješeno) Windows 7 random black screen
Čudan problem, googlao sam i jako malo iskopao. Dakle javlja se black screen nakon čega jedino restart pomaže. Npr. u firefoxu ili chromeu se javi black screen, nekad cim kreneš upisivati adresu, nekad kod logina. Danas je i u pes-u izbacio dva puta black screen, dakle samo crna slika i ništa se ne dešava, rr pomaže. Driveri su up-to-date. Konfiguracija je slijedeća: Procesor: Intel Core2Duo E5400 Hladnjak: Box Intel Matična: Asrock G41M-VS3 Memorija: 4Gb Transcend (2x2) Tvrdi disk: WD Blue 160Gb Sata Grafička: Sapphire 4850 512Mb DDR3 Optički: DVDRW Kučište: MS Apollo Napajanje: Chieftec GPS 400 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
samo u pesu problem ili i u drugim igricama? da li se ugasi monitor, u sleep, ili samo crni ekran preko cijelog monitora...kada se pojavi crni ekran i kada se stisne ALT+F4 ili CTRL+ALT+DEL da li se štogod dogadja? Google: http://www.pcworld.com/article/18344...een_death.html Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ja se ispričavam na kasnom odgovoru, ali konfa je od buraza doma, pa sam ja njima proslijedio što ste napisali. Problem se rješio sam od sebe, tj. kupnjom novog monitora (bio je stari crt), makar mi se čini nemoguće da to može imat veze, ali eto, tko zna ![]() Hvala na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|