|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
(riješeno) Logitech MX Revolution - problem s punjenjem
Ekipa, zadnja dva dana mi se pojavio problem sa punjenjem mog pracova iza naslova. Kad ga stavim na dock, počnu svjetilit zelene lampice da se puni i odjednom počne da blinka crvena i tako cijelo vrijeme u krug, par sekundi puni pa onda ne. Baterije su mu na 50%. Počistio sam mu kontakte za punjenje na mišu i na docku, ali i dalje isto. Jel imao tko ovakav problem i kako ga je riješio? Negdje sam pročito za ovaj problem i tip je ispraznio baterije do kraja i tek onda ga je uspio napunit kako treba i pri svakom sljedećem punjenju mora do kraja ga ispraznit jer inače se događa stvar koju sam vam opisao. E sad po setpoint-u, kaže da će baterija trajat još 4 dana, pa me zanima jel netko imao ovaj problem i kako ga je uspio riješit (malo sam nestrpljiv, treba dočekat da istekne baterija pa da probam ovo sa praznom baterijom). Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Stavi baterije u tatinu maglite-icu, potroši ih za pola sata pa puni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Mda, da mi je vidit meglajticu u koju ide baterija iz revolutiona. Inače, revo zna imat problema s punjenjem. Meni osobno nekad ne želi iz prve počet punit, nego ga treba 5-6 puta dignut i spustit na punjač da prihvati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|