|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
(riješeno) Trzanje zvuka
Imam problem sa zvukom , kada slušam glazbu( nebitno preko kojeg programa ili na youtube-u ) i pokušam scroll-at mišem ili ponekad ako pokrenem neki drugi program, a nekad ničim izazvano zvuk trza i to jako nebilo bilo FLAC ili mp3 format.Pokušao sam i glazbu pokrenit preko USB sticka . Stavio nove drivere za zvučnu problem je bio isti, stavio USB zvučnu isti problem.Promjenio miš problem ostaje isti,jedino nisam pokušao instalirat ponovo OS(win7) Konfiguracija je sljedeća: AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor Asus M5A78L-M/USB3 WDC WD10EZRX-00A8LB0 (caviar green) (predpostavljam da je ovo problem) ASUS HD7770 Series Transcend JM1600KLN-8GK (memorija 8 gb) DDR3-1600 (800 MHz) logitech wireless laser mouse lx8 Dodatak: Kad spojim tv preko HDMI kabla i slusam glazbu normalno radi Zadnje izmijenjeno od: Frnja_11. 03.10.2012. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Koliko je zauzeće procesora prilikom puštanja glazbe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma mislio sam da ne zakuca proc nešto pa da zato šteka, al očito nije. Što više čitam tvoj prvi post sve više mi se postavlja pitanje: na čemu ti to slušaš ? (jedino mi to logički ostaje). I nisi napisao koje je napanje u konfiguraciji ![]() Šta ti je USB zvučna. Zvučna kartica koja se spaja na USB port? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Program s kojim slusam je foobar , isprobao i winamp ali mislim da nije to problem jer mi i youtube trza. Napajanje TT SP-630P. Zvucnu imam na maticnoj , ali sam i isprobao 2 druge zvucne kartice koje je spajaju preko USB porta ( jedna obicna stereo, jedna 5.1) i na svakoj je isti problem Zvucnici su Logitech X530 , ali i na slusalicama je isti problem . Kasnije cu probat ponovo instalirat OS , ali si ostavljam to kao zadnji izbor. Kada ukljucim slusalice preko front panela ista stvar, ali kada zaustavim glazbu pište mi slusalice Sve komponente su stare oko 40 dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne znam, možda sam nešto previdio pa netko drugi ima neku pametnu ideju, ali iz tvojih postova izgleda da ostaje samo reinstalacija OS.a. mogu još samo pitat: kad je to počelo? Tj. da li je išta specifično prethodilo tom trzanju zvuka ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
A nemogu se sjetit dali je bilo odmah nakon instalacija OS-a ili ubrzo nakon toga, ali sutra cu reinstalirat OS pa javim vamo rezultate cisto ako netko bude imao isti problem da zna kako to riješiti . Hvala Novi OS gore i sve radi super. Nadam se da ce tako i ostati . I dalje isti problem. Zadnje izmijenjeno od: nino. 03.10.2012. u 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
pogledaj u dxdiag (u runu pokreni) pod tabom sound hardware accelaration mjenjat i testiraj sound
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|