|
![]() |
#1 |
Guest
|
(riješeno) Grafička kartica neispravna ili preslaba?
Powercolor Radeon HD 2600 XT, PCIE, 256 Mb DDR3, TV out pocela mi je radit probleme, blesirat se , javljat greske a i neke filnice vrti usporeno ili to nije do nje, nisam jos kupila novi komp, sta bi mogla poboljsat u tom smislu, konfa je u opisu , hvala puno i pozzz |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne mora biti ali probaj, da nije std. sr * * e sa flash - om > probaj ugasit hw akceleraciju ako je sada upaljena (namještaš u postavkama flash - a). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Koju vrstu filmića? Da li si redovito updejtala flash i drivere? Koji player koristiš ako je riječ o filmićima sa playera .... ? Ako je riječ o youtubu da li isti filmići štekaju na različitim browserima ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Pa snimim filmic mobitelom(iphone) i on mi steka..updetala sam drivere i nis se osobito nije promijenilo, bojim se da nisam flash...a i youtube kad razvucem na cijeli ekran 22 incha, am bez obzira koji plejer, vlc, bsplayer , media, uvijek isto, ne kuzim bas kak iskljucit akceleraciju..hmm, znaci to je mov file koji bi trebao otvarat quick time a slabo ga otvara ili ne uopce....ahaa skuzila sam da s google chromom je onemogucen... Zadnje izmijenjeno od: yaya. 01.10.2012. u 12:38. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Probaj GOM player (jer ima svoje codece) ili MPC (jer ima hardwersku acc). Za gašenje hardwerske acc na flashu: 1. odeš na youtube - bilo koji video 2. desni klik na njega 3. odaberi setting iz izbornika 4. makni kvačicu kod Hardware acceleration Iako to nema veze sa filmovima iz iphonea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Ma prebacila sam mov u avi file i problem rijesen...ja mislim da je to... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|