|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Airlive N.Power
Lijep pozdrav, da li mi netko može objasniti kako da se spojim na internet koristeći gore navedeni Router. Spajam se preko T-Coma? Ako nitko ne zna, da li mi netko može preporučiti zamjenski software s kojim bi spajanje uspijelo? - Operater = T-Com - Router = Airlive N.Power - Ne koristim MaxTV - Ne koristim IMS / VoIP - Razlog: router mi je služio kao repeater; od groma mi je riknuo router koji sam koristio za internet: Siemens Gigaset SX763, pa bi sada njega uprgonio da mi se spaja na internet. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: Revlyne. 13.09.2012. u 12:40. Razlog: Nadopuna posta sa dolje navedenim informacijama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Fali ti informacija: - operater, to si naveo = T-Com - koji router sada imaš - jel imaš / koristiš MaxTv - jel imaš IMS (VoIp) - šta je razlog da si nabavio novi router Evo ovdje manual od N.Power > http://fs.airlive.com/manual/AirLive_N.Power_Manual.pdf Malo je zbrčkan al ima sve osnovne stvari. Kad odgovoriš na gornja pitanja onda možemo dalje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Evo izmjenio sam potrebne informacije koje se traže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Kvaka je u tome šta je taj Airlive N.Power router wan tipa tj. nema adsl modem u sebi. Sam Airlive N.Power po specifikacijama je ok i možda bi ga bilo šteta mijenjati nekim drugim. Pokušaj negdje za siću nabaviti D-Link DSL-584T / DSL-684T, ZyXELL P-660xx, njih je lako podesiti u Bridge mode rada tj. iskoristiti samo adsl modem. Nakon tog uređaja stavljaš ovaj novi Airlive N.Power router. Kad nabaviš se javi za podesit sve skupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Odlično. Puno ti hvala Nikky. Ovaj Airlive N.Power ću onda vjerojatno prodati, pa si kupiti neki malo bolji router sa dometom. Hvala još jednom na vremenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
I dalje mislim da je bolje da napraviš kako je poviše sugerirano a ako nećeš onda nađeš ispravni SX763 i vozi miško. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|