|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
(riješeno) Display driver se ruši, BSOD
Ovako. Win 7 64bit, HD6850... Nikakvih problema do danas. Igrao Diablo 3 i bf3 i prije nekih sat vremena prestanem igrati, odem na youtube kad ono BSOD, nakon restarta pise display driver has stopped recovered. Ok krenem opet na youtube, ono ponovo. što sad? U čemu bi mogao biti problem ? Imam ovu konfu nekih par mjeseci i nikad nikakvih problema..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Deinstaliraj driver, pusti da ga update povuče pa vidi onda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da nije i ovdje flash smetje u pitanju ? Jel imaš zadnju stabilnu verziju (vidi na FileHippo) ? Imaju namjernu mučku da ni neradi yotube i sl. ako je flash stariji par verzija. Opcija 2 je da ugasiš hw akceleraciju u postavkama flasha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Moja xfx se ruši ako joj je temperatura ispod 40°C, nisu ju htjeli uzet na garanciju jer su ju tamo zlostavljali igrama i raznim benchevima (kad je kartica vruća) pa je po njima ispravna. Inače imao sam identičan problem, stalno display driver not responding and has recovered sa svim verzijama drivera i pri pokretanju bilo kakvog 3da, slučajno otkrio da je ("preniska") temperatura povezana s tim. Probaj joj za test ugasit vent skroz, pa ic na youtube i to cisto da vidis hoce se rusit.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
obriši flash player skini novu verziju ako koristiš mozzilu skini novu verziju i dodaj addonse u nju obriši komplet drivere i stavi zadnje stabilne To je sve čega se mogu sjetiti imao sam sličan problen s yt u mozzili je bio problem+flash player |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Od novih drivera i updejta mozile kako sam naveo u prijašnjem postu, problemi su nestali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|