|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Matična ne prepoznaje jednu pločicu memorije
pozdav ekipa. danas složio novu mašinu i ubacim memoriju (ubacio sam samo jednu od dvije pločice samo da provjerim šljaka li sve) palim komp ali se ne pali. premjestio sam pločicu u svaki slot i ništa, zamjenim tu pločicu drugom (inače radi se o kingston 2x4 gb dd3 1600 mhz blu) i u prva dva slota mi se javlja crvena lampica da memorija nije kompatibilna. probo ja ubacit u treći slot kad ono radi bez problema. znači jedna pločica ne radi ni u jednom slotu, uopće ne pali komp a druga radi samo u jednom slotu a u ostalima mi javlja da je memorija nekompatibilna.matična je asus p8z77-v pro thunderbolt a cpu i5 3570k. u čemu bi mogao biti problem? Zadnje izmijenjeno od: Litra. 05.09.2012. u 19:00. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Umjesto da si razbijaš glavu problemom, idi lakšim putem - nabavi drugi ram. Vrati je nazad i uzmi neku drugu. Pokušaj neku sa spiska podržanih. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/...memory-QVL.pdf
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
probao bi ja ali nitko oko mene nema ddr3 memoriju. lako bi ja da mi može netko posudit ali eto nema baš nitko. ne znam hoću li je moći vratit, svakako ću je odnijet u servis jer je kupljena prije tjedan dana, ali sad samo želim saznat jeli memorija riknula ili je u pitanju neš drugo... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|