|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
PowerColor X800 GT
Jedan od prvih testova GT modela. Izgleda dobro, mema se baš i ne da naclockavati ali zato GPU ide na frekve X850 XT PE!!! To i nije tako čudno jer je GPU za razliku od XL-a i koji je R430 (11µ) R480 (13µ low-k). X850 XT PE je inače R481 (13µ low-k) Uglavnom-ne izgleda ni najmanje loše. Dual DVI je već postao standard još od XL serije-dolazi i na ovoj grafi. Baš fino, grafa pristupačne cijene-Nvidia će ziher odmah početi spuštati cijene 6600GT modela čim ATI-jev GT počne stizati na tržište u većim količinama pa če svima biti bolje, i ATI-jevcima i Nvidiašima. ![]() http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=822 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Čini mi de da je ova grafa upravo nabrijani i modernizirani 9800pro.. Odličan potez, samo da vidimo cijenu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
bah...ništa za nas AGPejce... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hunter(Den)
Datum registracije: Apr 2005
|
agp polako umire... sve vise i vise se ide na pcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hunter(Den)
Datum registracije: Apr 2005
|
LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() Ocu zamijenit sa nekom mid range..koja ce mi potrajat par godina (za moje potrebe, naravno.. nisam bas hard core gamer ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|