|
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam jucer jednog ubacio u jednu konfiguraciju (i3,4gb,hd7770,1x500gb) i da sam znao ovu opasku za kablove, nebi ga narucio. Stvarno su kratki. Od trenutka kad sam ga izvadio iz kutije i osjetio tezinu, nije mi bas djelovao povjerljivo. Btw, nesto sam preskocio ili cijena ne pise, osim "sasvim pristojnu cijenu" drugo nisam vidio. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
pajdašu isto ugradil dotično napajanje-390kn platil v admu,,komotno drži phenoma x4,450gts,8gb rama,2 optike,hard...voltaže su sasvim stabilne,nema uopče pad napona... za te novce mislim da sasvim ok napajanje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() BTW s čime su mjereni naponi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Pozdrav svima, meni je pregorilo napajanje, pa danas idem kupit novo i ovo mi je zapelo za oko, u HGSPOT-u 400kn. Šta vi mislite jel bi bila dobra na ovu konfiguraciju: Matična Gigabyte GA-M56S-S3, Grafička NVidia GeForce 9500GT 512mb, 3gb rama, AMD Athlon 64 x2 (ne znam točno kako se zove jer nemogu nać kutiju, a kao što sam reko napajanje mi ne radi pa ne mogu ući u komp. znam da ima 3.0ghz i da je dual core), Hard disk 250gb. Ne znam je li vam to dosta podataka. Zanima me ako ne valja ovo napajanje koje da uzmem, a da mi opet ne pregori, već 2.put mi je napajanje pregorilo. Imao sam Spire napajanje 500W (opet ne znam koje točno, jer sam ga bacio, ostao mi je samo ventilator) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Xilence Redwing 420 za manje od 300 kn bi bio i više nego dovoljan. http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Xilence+420 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|