|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Kako spojiti 2 SX 763 WLAN dsl rutera.
Ovako dali se mogu spojiti 2 sx 763 wlan rutera tako da mi pojacavaju wirless signal ? i dali se na jednom od njih moze zamjeniti antena ( kupio sam antenu omnicu sa RP-SMA konektorom ali se na navedenim ruterima nemoze skinuti orginalna antena milim pomoc?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da uzmeš manual i pročitaš ? Vidi wireless > WDS. Potraži slićnu temu u kojoj je opisano sve u detalje. Antenu možeš zamjeniti u kućnoj radinosti jer tvornička nije predviđena za skidanje. Također je već bila tema sa detaljima za montažu pig-taila sa konektorom pa potraži. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
da alo nigdje nepise za 2 ista rutera trazio sam . volio bih kad bi ovdje mi neko sve objasnio da to napravim i dali bi imalo smisla to uopce raditi!! Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 30.07.2012. u 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
S takvim pristupom se bojim da ti nitko neće pomoći. Kreni raditi, pa iznesi što si napravio i gdje si zapeo i onda će ti sigurno netko pomoći. A serviranje na pladnju mislim da neće proći. Ima li smisla? Naravno da ima ako tebi to treba, jeli izvedivo, jest.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() Pozdrav Imam dva Gigaset SE555 rutera oba su na Tcomovom firmwareu za MaxTV(IPTV) to jest 2 izlaza su Internet i 2 su IPTV. E sad vidio sam razne tutoriale za postavljanje ovog drugog za Repeatera (preko Wirelessa) ali problem mi je u tome što se ovaj primarni isključi i prebaci sve na drugog. Ima netko savjet za setup??? HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pojasni malo "problem mi je u tome što se ovaj primarni isključi i prebaci sve na drugog". Trebalo bi da je samo 1. spojen direktno na adsl liniju, s njega imaš MaxTv (Lan3 i 4 ako se koristi) i Internet (Lan1 i 2 + wireless. 2. uređaj lovi wireless 1. - og i na njemu možeš imati samo Internet. Poželjno da mu promjeniš fw u zadnji origigi (bez MaxTv postavki), promjeni mu ip u 192.168.1.2. U user manualu ima fino objašnjeno kako se uspostavlja WPS link među njima, opciju treba uključiti u oba uređaja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|