|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Huawei 272 + tmobile sim kartica problem
Ispričavam se ako sam fulao temu ali nisam znao gdje tocno spada ovaj moj problem. Znaci imam Huawei e272 usb stick za mobilni internet. Uspješno sam ga otkljucao i debrandirao (instalirao Huawei dashboard update) te ubacio na njega Mobile partner (prije je na njemu bio Vodafon mobile connect Lite). Uređaj mi normalno radi s vip i tele 2 karticom ali nikako mi ne želi raditi sa t mobile karticom. Ubacim karticu, piknem usb u komp, pokrenem mobile partner, tamo me traži sim pin, upišem pin i kad se hocu konektirati izbaci mi poruku da moram registrirati mrežu. Kad odem na registraciju mreže i izaberem tmobile nakratko se pojavi poruka da uređaj ne radi ili je diskonektan i nakratko se sve zbloksa i ponovno me traži pin. Probao sam i ukloniti traženje pina ali onda mi uopce ne prepoznaje uređaj (odnosno kao da nema kartice u njemu). Sto se tice postavki za APN sam upisao web.htgprs a ostalo nisam dirao. u cemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Mozeš li točnije pojasniti kako si ga debrandirao, imam e352 i otključao sam ga i sa t-mobile (simpa internet) karticom radi kao sat... samo da jos maknem orange.ch software i to je to! Hvala!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Da li postoji HUAWEI dashboard updater/util kojem ja mogu odrediti koji software da postavi na stick? Drugim riječima imam connection profil koji mi treba i s ovim standardnim updaterom instalira se novi nebrandirani software (bez ijednog profila), a ja bih još da mogu dodati moji profil direktno u software na sticku koji se kasnije instalira?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|