|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
Hardver=Software
ako ja imam AMD Barton 2100+ može li neki zločesti haker u softweru prikazati kao da imam Intel *** +**? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
: lol2 : : lol2 : : lol2 : Jel ovo kandidat za provalu godine?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ajde dajte se malo opustite mogli ste barem coviku pozelit dobrodoslicu na forum jebiga sta ce te kad nismo svi mi pametni rodjeni nego smo neke stvari morali naucit a sto se odgovora tice - sve je moguce pa i to bez ikakvog problema. samo je upitno o kom software-u pricamo klikni desni klik na my computer pa onda properties i tu bi ti trebalo pisat koji proc imas ako ne vjerujes tom podatku nabavi cpu-z, programcic koji ti ispise dosta podataka o procesoru i o jos nekim komponentama mislim da se mozes pouzdat u ono sto ti on ispise
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Hardver=Software
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nema teoretske da tako nešto možeš napravit, programi poput CPU-z ili desni klik na My Computer pa Properties, tolko su točni,pouzdani, nadasve dobro zaštićeni i sigurni da tu nema muljanja.....nema prevare, i nadasve, nema sa AMD na Intel...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Hardver=Software
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma meni ovo zvuči ko čista sprdnja ![]() skinite Everest home edition i tamo potražite sve podatke koje vas zanimaju o vašem stroju. A,ako na računu piše npr. barton 2100+ a u CPU-Z piše celeron,onda mora da je i ploča zamjenjena jer svaki proc ima svoj socket...(odnosno Land Grid Array za Intelove nove Penitum4 Preskott procesore) zapravo....sad se pitam zašto pišem ovaj post? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Re: Re: Hardver=Software
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pogledaj kaj od programa radi tj. skida neš? dal su ti updateovi za win XP uključeni? si možda pokupio neki virus? (nod32 je super anti-virusni program) @ GoGzS mi prodaš proc??? ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego, ako imaš SP2 onda reinstal drivera za modem....damn SP2 nemoj to stavljat...ja sam si skinuo sve updatove do SP2 i windowsi šljakaju ko beba.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
ja sam počel isto misliti da su driveri jer su drukčiji na XP:clap: |
![]() |
![]() |
|