|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
(riješeno) LG L194WT - nema slike
a kao što naslov da naslutiti monitor mi otišao bez ikakvih znakova otkazivanja ili ičega drugog znači noćas je sve super radilo ujutro sam htio upaliti komp. i ništa nema slike nema tona. spojio sam stari dobri CRT monitor i sve radi. monitor je star samo 4 godine LG L194WT je model, pa me zanima da li netko zna u čemu bi mogao biti približno problem(ako je imao sličnih iskustava) i da li se uopće isplati to popravljati hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Proslijedi dobrom elektroničaru da pogleda, možda je samo napajanje u pitanju. Probaj kontaktirati kolegu Alvin - a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
a da baš sam ga sada rastavio i osigurači su OK ali kondenzatori su otišli u kurac svi su mi pustili onu crvenu boju samo je jedan još zeleni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Moraš onda promijeniti sve kondenzatore bez obzira nataj jedan što radi,mislim da su ti 420µF 25V ako se dobro sjećam to te izađe negdje oko 60 kn,ako imaš lemilicu poigraj se s njima mada da pitaš nekog servisera TV-a koliko bi ti on naplatio to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
da da mislim sve te kondiće zamjeniti, samo jbg. nemam nigdje lemilicu probati ću pitati raju da li ima netko doma tko se tim bavi ako ne ići ću u servis pa vidjeti koliko bi mi uzeo za to ekipo hvala javim kako je prošlo ![]() usput da pitam da li će raditi obični kondenzatori ako i nisu LOW ESR ?? Zadnje izmijenjeno od: nino. 29.06.2012. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
kupio sam kondiće, 5 tih velikih i 2 neka mala svi su mi pocrvenili osim jednoga zar je moguće da baš svi spale ![]() lemilicu sam nabavio ali prije nego što sam to počnem raditi prvo ću odnjeti na servis da vidim koliko će mi oni uzeti para da mi odleme stare i zaleme nove kondiće jer nisam to nikada sam još radio iako mi izgleda poprilićno lako ne želim zajebati nešto pošto novi LCD monitor dođe 1000kn cirka |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Ako ti uzmu nešto sitno,odlično imaš Lcd-a. Onaj stari prodaš ili ga ostaviš za rezervu negdje gdje nema vlage da ne bi se pokvario! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
te u slučaju da kondići ne pašu i treba staviti i nove kondiće+ rad + lem. čisto da se znam orjentirati ako mi bubne neku cifru jer lem i kondići su stvarno jeftini (sve skupa dođe u shopu nekih 50kn niti) ajde hvala na odgovoru i pomoći do sada nitro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Ne bi dao više od 200kn,to je vrh vrhova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
eto odnio na servis da mi odlemi stare kondiće i stavi nove , tip mi je zamjenio sve one koji su nabubrili one koje nisu nije (navodno ih nije imao) ali ruku na srce nije mi ništa niti naplatio pa sam mu oprostio za taj nemar došao sam doma da isprobam da li radi prije nego što se bacim u potragu sa ostalim kondićima i spojio monitor i za sada sve radi ![]() HVALA svima na pomoći , možemo na moje veselje ZAKLJUČATI ovu temu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|