|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
neradi miš
Naime meni je grom udario u modem i spržio ga. Kada sam ga izvadila počeo mi se dizati sustav i pojavljivala mi se poruka "CMOS wrong. Nakon toga izvadila sam bateriju od cmosa i počelo je sve raditi ali mi nikako neradi miš na PS2 dok mi na usb radi. Ja sam fleširala bios nanovo tako da je on u redu ali mi se u dosta slučejeva javlja da mi tipkovnica nakon podizanja sustava ne radi pa moram par puta restartirati dok ne proradi ali ona uvijek radi u dosu bez prioblema tako da ja mogu ući u bios ali kada se podigne windows zna doći do zastoja.Pojedinci mi kažu da su otišli priključci na matičnoj dok pojedinci kažu da moram u biosu nešto napraviti tj promjeniti parametre. Ja imam matični ASrock sas zadnjom verzijom biosa 1.3. Ako netko zna neka odgovori . Unaprijed zahvalna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
A da veliš koju konfiguraciju imaš odnosno koji je miš uopče u pitanju
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jesi probala reinstall windowsa ? dali si probala drugu tipkovnicu i mis i jeli oni rade u redu ili sito imaju musica ? sumnjam da su joj otisli portovi ako joj tipkalica radi u dos-u ..... a kakav ti je problem da ti mis bude ustekan na usb ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|