|
![]() |
#1 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Čudan problem, trzanje miša i visoka temperatura hard diska
Pozdrav. Da li može visoka temperatura biti uzrok "trzanja" u igrama i također dolazi do lagganja miša u OS-u. Ti problemi se pojavljuju iako disk nije sistemski. Po HDTuneu disk radi na 55-59 stupnjeva a nema bad sectore. Što napraviti s takvim diskom?
x230 Zadnje izmijenjeno od: asibulj. 26.05.2012. u 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I.H.S.V.
Datum registracije: Feb 2008
|
dobro provjetreno kućište i nabava nekog hladnjaka za diskove ti je moguće riješenje, za drugo nebi znao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Misanthrope
|
Još je unutra i Seagate 80GB disk koji radi na 30-33 stupnja. EDIT: Da li je moguće da zbog tog diska pri radu u win ili konkretno sad na forumu miš zapinje i zastajkuje. Miš je nov i probano i s drugim i drugom podlogom.
![]() |
#4 |
Misanthrope
|
Nisam se još susreo sa ovakvim slučajem pa ako netko ima kakav savjet. Dosad sam probao dva miša sa laserskim senzorom na različitim podlogama. Stari Coolermaster Sentinel i prije par dana kupljen Prestigio PMSG1 zbog sumnje da je prvi pokvaren. Oba štekaju. Međutim na sreću sam probao i jedan optički miš koji sam imao sa strane i za čudo sve radi bez problema. Ovo je konfiguracija: Gigabyte MA78LMT-US2H Athlon II x3 445 DDR3 1333 Kingmax 2x2GB MSi GTX 460OC 768GB LC LP460 GP3 Seagate 80GB SATA WDC2000JS Da li je moguće da matična ima problema sa navedenim laserskim miševima? Još sutra ću probati s Razer Boomslangom koji ima IR senzor. Gore je zadnji BIOS, ništa nije clockano, probao ugasiti USB legacy, ista stvar.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
to je previsoka temp. + taj hdd imam i ja, katastrofa od diska, sad služi za plejanje crtića na lcd-u kad klinci odu kod bake, kućište otvoreno, krči i grije se ko lud al ne crkava...mamicu mu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|