|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
windowsi na usb sticku
pozdrav društvo ovako imam jedno pitanje...na laptopu mi je riknuo hdd,pošto nemam novaca trenutno da kupim drugi hdd,imam jedan stick od 4gb pa ako je moguće instalirao bih na taj stick win xp...laptop služi samo za internet i ništa drugo...sada mene zanima jel to mogućei ako je kako da to napravim...unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Skupljaj lovu, u međuvremenu stavi neki Live Linux na taj usb stick (npr. Puppy Linux). Winse je teže složit da "nekako" rade sa usb sticka, pogotovo XP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
skini si hirens boot cd imas na njemu mini xp.prepoznaje dosta wifi kartica a i lan.jedino mi to pada napamet moci ces surfat i neke sitnice jos...isto tako kako su ti rekli,mozes i backtrack....sto ti je tocno s hard-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Eto, sad u potragu za nekim polovnim al ispravnim hdd - om, 2.5" SATA kapaciteta po želji / šta nađeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Da ne otvaram sada novu temu bezveze imam jedan drugi problem,na mom kompu želim instalirati ubuntu 12.04..sve fino skinem sa neta iso snimim ga na usb tj napravim ga bootabilnim,stisnem f12 imam za odaberatiusb pmap i uefi:usb hard disk drive kada pokrenem pmap pokrene ekran stisnem install ubuntu form this usb stick i nešto odvrti i nakon par sekundi računalo se zablokira,probam na laptopu sve radi,a kada odaberem uefi nece mi uopće da boota linux i recimo kad pokrenem sa cd-a dode mi nekakav crveni ekran stoji par sekundi dvd-rom se vrti i nakon par sekundi ekran postane kao u command promotu,u čemu bi mogao biti problem...mbo je h61m-s2pv i imam instaliran win7 Zadnje izmijenjeno od: StBobi. 02.06.2012. u 02:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|