|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Promjena memorije na grafičkoj kartici
Evo ovako znači, prije par dana sam na grafičkoj kartici imao 2,4gb memorije u upotrebi. Sada odjednom mi je pala na 600mb, sada mi većina igrica lagga(šteka) itd... Komponente laptopa: Procesor: Intel Pentium Dual Core 2.10 GHz RAM Memorija: 4GB Graf. kartica: Intel HD Graphics family Molim za pomoć. Hvala! Evo slika: http://www.zaslike.com/files/j6u197nx8jiyxqs1isud.png ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema tu pomoći. Laptop sam odredi koliko mu je memorije potrebno u određenom trenutku. Problem je što ti pritom 'krade' DDR ram koji je oduvijek sporiji od GDDR-a na dediciranim grafama. Samim time, ta grafa nije za igranje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Znači to se ne može nikako srediti, ni novim instaliranjem windowsa, niti novih drivera? A koje su najbolje grafičke kartice za laptope? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bilo koja dedicirana grafa (sa vlastitom memorijom) je bolja od integrirane grafe. Evo ti rang lista, pa proučavaj. btw, u laptop NE možeš ubosti grafu nego moraš kupiti lap s već ugrađenom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|