|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Thomson TG782i USB print server?
Bok Jel možda netko zna kako omogućiti USB port za print server? Zalogirao sam se kao admin na router međutim nema mogućnosti konfiguracije USB porta. Čitam po forumima i svi pričaju o tome kako je to moguće i da treba firmware 8.2.1.4, međutim ne mogu isti nigdje naći kao ni proceduru. Ako netko zna kako to sve složiti bilo bi super da to podijeli s ostatkom svijeta ![]() Zahvaljujem Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve si sam zaključio. FW namjerno / slučajno nije službeno dostupan nego samo operaterima. Kruže po netu alternativni "univerzalni" fw ali je sa njima skoro u pravilu uređaj / veza nestabilnija. Ne računajući usb funkciju sve ostalo se da podesit kroz edit konfiga (micanje Remote managmenta, MaxTv i oslobađanje Lan3 i 4 za Internet, . . .). Jednostavnije i sigurnije rješenje je nabavka print servera ili printera sa ugrađenom mrežnom konekcijom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
Nedavno sam jednom kolegi uređivao konfig, unutra je bio "8.6.Q.3" (bar je tako pisalo na jednom mjestu), vjerojatno nova isporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
T com sad upgradea na 8.6.Q.3 verziju firmwarea.Vjerojatno Q znači modificiranu verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Mislim da ne. Meni se nadogradio kada su mi sređivali prelazak na IMS. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 08.04.2012. u 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Sve zavisi od postavki na ACS - u + aktivan tj. u funkciji njihov Remote Managment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|