|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Dijeljenje interneta na 200m i postavke rutera
Pozdrav. Uglavnom neko mi mora pomoc u postavkama rutera i kako povezati to sve.. ![]() Da malo pojasnim, trenutno na krovu kuce ja imam antenicu koja je kablom spojena na 1.ruter(airlive 5450) taj 1.ruter je utp cablom spojen na 2.ruter(dlink neki) i taj 2.ruter mi šalje signal po kući.. Naime 1ruter je spojen na neku našu mrežu na kojoj meni jedan shera internet. Pošto je sve to skupa postalo uzasno sporo, dogovorio sam se s frendom da mi on shera internet! Dakle on je od mene udaljen kojih 200m i ne mogu ga lovit s laptopom niti wireless karticom u pc-u jer ima dosta prepreka, ali kad s mojom antenicom koja je na krovu kad ju preusmjerim u njegovu kucu nece biti nikakvih prepreka. dakle signal moram imat siguran! E sad ja neznam sljedece, dakle kako mojeg rutera podesiti da radi.. ugl malo sam ja to pregledavao ali nigdje nisam mogao pronac kamo bi upisao lozniku od frendovog rutera pa da bi spojio, znaci nisam uspio i zato sam odlucio napisati ovu temu u nadi da ce mi neko znat pomoc ![]() Frend koristi maxadsl, thompsonov ruter je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|