|
![]() |
#1 |
..::StunK::..
Datum registracije: Dec 2007
|
WIN-vanjski hard
pozz, imam jedan problem sa vanjskim hardom. ukljucim hdd u komp i on mi ga prepozna.. pokazuje koliko ima slobodnog mjesta itd. kad otvorim disk pokazuje mi se samo jedan fail: MediaID.bin HDD je PQI H550, u NTFS-u je. Skinuo sam disk analyzer i tamo mogu sve vidjet, kopirat itd. al ne kužim zakaj mi ne ce prikazat failove. ak neko ima neko rijesenje nek posta hvala unaprije i lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da nije kakav nametnik šta sprčkao ? Ako vidiš fajlove i ispravni su u disk analyzer - u, kopiraj "korisno" na komp, obavezno pregledaj alatima kontra x vrsta nametnika, formatiraj stick, vrati nazad "korisno". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
|
Citiraj:
pregledan disk s 3 antivirusa... da jedino rijesenje je bilo da sve kopiram na komp pa format... samo ga nisam uspio formatirat kako treba... poslje formatiranja stvari su ostali na hdd, ne znam zašto. tak da sam morao brisat cijelu particiju i opet napravit novu... jedino mi nije jasno zašto mi nije izbrisao podatke poslje formatiranja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
jesi probao chkdsk naredbu? btw windows ima srot progrm za management diskovima - morao sam koristiti acronis za povecavanje odredjenih particija i formatiranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
|
![]() |
![]() |
|
|