|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Acer Aspire 6530 problem - 4-5s i izgasi se
Može pomoć oko ovog slučaja. Imam dakle acer aspire laptop, star oko godinu dana koji se nakon paljenja izgasi u roku od 3-4-5 sekundi. Samo crni ekran, nikakav znak biosa, o os-u da ne govorim. od prije nekih mjesec dana se počeo tako iznenada gasiti kada se pregrije, trebalo ga je pustiti da se dobro ohladi. uputite me na temu ukoliko ima, ili ako odmah znate par mogućnosti što bi moglo biti, ili kako bi mogao to riješiti. što bi moglo biti pokvareno itd. Također da napomenem: da li bi moglo biti do hard disca jer u trenutku gašenja se čuje neubičajeni zvuk u području hd, kao da nešto zapucketa i onda se izgasi sve. Zadnje izmijenjeno od: Hrvojeson. 16.02.2012. u 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš garanciju za njega? Istekla? Moje saučešće. Poznata je stvar da su Aceri laptopi vrlo kvarljiva roba i stoga treba uz njih dokupiti dodatno jamstvo do 3g. (cca. 400kn). Javi se članu Alvin jer on ima najviše iskustva i znanja s tim šrotovima od laptopa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam acer 7520g koji je imao identičan problem. Kontaktirao sam Alvina i poslao mu laptop. Čovjek ga je vratio iz mrtvih i sada radi perfektno. Da još napomenem i to da se laptop prilično grijao ali nakon što je prošao kroz Alvinove ruke i taj problem je otklonjen. Laptop se vrlo malo zagrijava a ventilator je gotovo nečujan. Čovjek zna znanje i moja preporuka za njega ako želiš vratiti laptop u život i ako je on voljan da ti to odradi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|