Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.02.2012., 13:23   #1
mamic16
bi0haZZ
Moj komp

mamic16's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
64 - bitni WIN7 ne funckionira dobro

Upravo radio stability test s OCCT . Radio sam CPU : Linepack test i nije ni 10 min proslo i izbacilo mi Error Detected ne pise na cemu tocnije. pod moj komp se moze vidjeti koje komponente imam. Napominjem ! vec 2 puta predem na 64 bitnu verziju windowsa i uvijek imam problema sa blue screenovima i sa ovakvim errorom. Kad god vratim 32 bitnu verziju windowsa nemam nikakvih problema. Sad sam opet stavio nazad na 64 bitnu jer imam 4 gb rama i opet blue screenovi prilikom igranja igrica i zamrzavanje PC-a. (Promjenio sam RAM-e . Uzeo sam nove i i dalje se isto dogada s toga memoriju sam odmah iskljucio sto se tice greške) Skenirao sam HDD na bad sektore i nije nista naslo zdrav je. Updateao sam BIOS i problem nije nestao nista nije overclockano sve je na Auto stavljeno u biosu. Ako treba mogu poslati dump fileove BSOD-a. Jer vise nemam pojma sto toliki problem stvara ?
mamic16 je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2012., 13:24   #2
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor mamic16 Pregled postova
Jer vise nemam pojma sto toliki problem stvara ?
Driveri?
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2012., 13:27   #3
mamic16
bi0haZZ
Moj komp

mamic16's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Driveri?
od mbo updateani driveri, graficka isto tako.
mamic16 je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2012., 13:36   #4
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Po koji put cu ti obrisati topic? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660
Citiraj:
2. Budući da je ovo podforum Problemi, jako je važno imati uključenu i popunjenu opciju Moj komp ili potpis (signature) koji će u sebi sadržavati detaljan opis vaše konfiguracije s kojom imate problema, koji operativni sustav koristite i koji Service Pack imate instaliran za njega te po mogućnosti što ste instalirali od softvera jer to može biti uzrok pojave problema. Ako se radi o nekoj drugoj konfiguraciji, molim da to napišete u prvom postu. Tako ćete sami sebi olakšati i ubrzati rješavanje problema, a ostalima očuvati živce. Nastojte biti što detaljniji u opisu problema.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno