|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
(riješeno) MS 6748 ver 1.2 - AGP slot ne radi
Pozdrav svima, kad ubacim u agp slot graficku kartu nista se ne desava, kao da slot ne radi, mada sam u jednom trenutku u biosu imao da mogu ukljuciti ili integrisanu ili onu kartu u agp slotu...ako neko ima iskustva sa ovom plocom bio bih zahvalan za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Pa onda za početak probaj kabal od monitora uštekat u slot od integrirane grafičke.. ili ga možda i sad imaš tamo uštekanog, a ovaj od AGP visi prazan? Kad se dočepaš biosa, onda postavi koji je primarni adapter i u njega štekaj monitor.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
problem je u tome sto nema nikakve reakcije ako ja stavim graficku u agp utor, kada stavim neku u pci slot ta radi normalno i u biosu tada imam opciju da biram koju da koristim....mozda se mora nekim jumperom ukljuciti agp slot, a nisam mogao naci manual za ovu plocu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Izgleda da to tvoje čudo neće nikad proraditi sa agp karticom jer je taj slot na toj ploči namjenjen za "HP USB+Power Card" Bar tako piše na stranicama "Guide HP Point of Sale System rp5000" citiram: "An AGP card will not work in the AGP slot"jer je ploča namjenjena da ide u ta računala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ok, ma i ja sam to procitao sali sam htio biti siguran da li moze ici kartica u taj slot. L.P. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|