|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
Pivo i laptop
Imao sam tu srecu da sam zalio pivom po laptopu... (eh steta piva ![]() I sad, tipkovnica je otkazala poslusnost, power button radi, ali ne rade oni za wlan, sound i sl... Fingerprint reader je skoro neupotrebljiv, scan je dost "prljav" i prosaran crtama. Pitanja su, ima netko iskustva, koliko bi dosla zamjena tipkovnice, te da li se kak fingerprint reader pocistit? rijec je o hp probook-u. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za novu tipkovnicu, najjeftinije ćeš proći preko ebaya. FPR bi možda trebalo oprati nekakvim čistim medicinskim alkoholom ili destiliranom vodom i obrisati mekom suhom krpom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ne gine ti rastavljanje laptopa i temeljito čišćenje. Tko zna gdje se sve pivo moglo zavući. Najbolje bi bilo alkoholom, ako pereš vodom treba joj dugo da se osuši (ja sam matičnu dva dana držao na sušenju). |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Nisi spomenu najbitnije, koju pivu si koristio... stavi je u popis "Moj komp" ![]() hp probook tipkovnica = 17 Ožujskih pivi zaštita za tipkovnicu = 11 Ožujskih pivi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|