|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
BSOD + povremeno trzanje
Znaci na kompu se povremeno znao pojaviti BSOD jednom u par mjeseci. Zadnjih tjedan dana je poceo trzat tj smrzavat se na sekundu, dvije. Znaci npr prilikom prenasanja s jednog harda na drugi samo brojac i sve stane i nista se ne desava sekundu dvije. Onda se zna firefox smrznut i pisat not responding na sekundu dvije. Isto tak prilikom igranja "zalaga" povremeno na sekundu dvije. Paralelno sa time billo je jedno 5,6 BSOD-a u par dana. To smrzavanje je nekad svakih 5 minuta, nekad svakih 10,15, 20 a nekad je ok. Isto tak mislil sam da je do windowsa pa sam reinstalirao u 2 dana 3 puta tri razlicite verzije. Na svakoj se isto desava, cak je nakon jedne instalacije bacao BDSOD svaki put kad kad se win htio butati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skini Hiren's Boot CD i istestiraj prvo ram MemTestom (svaki keks posebno, a onda skupa), a onda hardove tvorničkim alatima koji se nalaze na cd-u. Moj pick je hard. Probaj zamijeniti i kabele hardova. btw, pročitaj točku 2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|