|
![]() |
#1 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kupujem ATI grafičku
Moram kupiti ubrzo ATI PCI-E grafičku. Ona X300SE, koje ima svugdje mi se nikako ne sviđa. Ima nekih 128-bitnih i X300 ali su prilično skupe. X600 i X600pro bi zadovoljile moje potrebe ali me srce boli dati toliko novaca za grafičku. Radije kupim X700pro za malo više love. nVidia ni u kojem slučaju ne dolazi u obzir. Kalorifer u kompu mi ne treba. Dakle ima li tko kakav pametan prijedlog za ATI karticu u rangu 500-1000 kn ali da je isplativo i ima 24 mjeseca garancije. Da bude neka zlatna sredina. Ni previše love ni... Ma znate što pitam. EDIT: VIVO je vrlo poželjna stavka ali nije ključna.
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ako mene sve ne vara je x600 pro zlatna sredina...i ima 2 god garancije u ve milu radio jednu intel konfu neki dan s njom i moram priznat da fino radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pitaj imenjaka sa newsa(posta i na PCE) ima li kakvu jeftiniju X800 vulgaris. Moje je mišljenje da ili kupiš najeftiniju PCI-E (a to nema smisla, možeš i neku PCI za prvu ruku) ili nekaj pošteno. Obzirom na cijenu tih X800 preko newsa ili oglasa-nekaj bi se moglo naći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
X700pro 950 kn X800 VIVO oko 1300 kn
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ako je za tebe-nemoj ispod X800, po mogućnosti VIVO. Moje je mišljenje da X700 ne vrijedi te razlke u lovi vs X800. Za kakvih 50€ razlike tu se nema kaj pričati. X800 je ipak pila sa 12 pajpi koja će osjetiti jači proc i fino vrtiti sve igre. Obrati pažnju-nisam provjeravao ali je bilo glasina o X800 sa 128 a ne 256 sabirnicom, da ne bi bilo nismo-znali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
|
Treba mi za mene. Razlika moždanije prevelika ali sam razmišljao o TV Tuneru na USB2. I tako sam mislio ulupati tu razliku. Sama stvar se možda ne čini logična li sam tako ubio 3 muhe jednim udarcem. Imam dovoljno jaku karticu Imam TV Tuner s kojim mogu raditi isto kao i sa VIVO. Ne trebam nositi TV na more. Gnječite mi jaja. Rekao bi Eric Cartman.
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Da sam na tvom mjestu i kupujem za sebe- ne bih išao ispod X800. Mislim-kaj će ti grafa koja je ni-vrit-ni-mimo, nešto kao 9800 PRO, u nekim segmentima i slabija??? Kupi ti fino X800, za more otmi Mitzeku Leadtek i to ti je to. Mogu ti i ja posudit Pinnacle, nije bed. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Što se mene tiće, meni je 9800pro užasno jaka grafička. Danas sam razmatrao nešto i nešto sam smislio pa će se to vidjetu u sigu za nekoliko dana.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
posvadjo sam se sa serviserima koji su tvrdili da je moja mrtva PASIVNA x300 ispravna i poslo ih u pm i ostavio im je nek se jebu sa njom.... uglavnom sad sam na mx4000 pci ![]() ![]() pa i ja sam sad u dilemi dal opet kupit x300 vulgaris za 500 kn ili dat malo vise pa da se mogu i poigrat nekad... nabavio sam neke jako ljepe simulacije javiona... ja trebam nest ljepoga do 2000kn al ima jedan uvijet... PASIVNA... nemora bit outof the box pasivna al se nesmije previse grijat isto... rak di ima ta x800 za 1300?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mislim-ima i takvih, i to ne malo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
"Obrati pažnju-nisam provjeravao ali je bilo glasina o X800 sa 128 a ne 256 sabirnicom, da ne bi bilo nismo-znali" Nije glasina već činjenica da postoji Gigabyte X800 sa 128mb 128-bitnog rama, ali na 980mhz (uobičajeno je 700) Nigdje nisam uspio pronaći review i usporedbu sa normalnim X800-tkama, ali zabrinjavajuće djeluje da je GB izdao novi bios za sve radeonke sa pasivnim hlađenjem koji snižava takt jezgre sa 400 na 392 MHz "radi stabilnosti" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A GA se malo izgleda malo zajebao sa tim grafama, griju se više nego kaj su mislili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo tu ima: http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Suppo.../BIOS_List.htm " Change ECLK from 400MHz to 390MHz for stability " |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
ocu pasivnu grafu ![]()
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Bolje da su Silencera stavili gore, bilo bi tiho a grafa bi išla ko gluha svinja ![]() Ovak su "dali dreku pljusku" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kako si ti oklopio kućište-sumnjam da će se išta čuti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
7v je nakakav kompromis između hlađenja i perfomansi, tak i tak kad igraš ili imaš slušalice ili upališ zvučnike, tak da... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|