|
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Koliko ja znam ne ako sam u krivu neka me netko ispravi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sad su svi nekej nabrijani na otključavanja ![]() Neda, neda i neda Da se otključat 6800, x800 (pro na xt pe ako se ne varam), 9500, 9800se i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Kaj je to ubiti srezana 6600-tka il? I krivo si reko za 9250 to ti je isto dx8.1 grafa
![]() |
![]() |
#7 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
A kaj bi ti od low end grafe?
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
brijem si da se samo starije verzije 6200 daju otključat, jer su one rađene sa okljšterenim 6600 ili 6800 čipom (ne sječam se točno)...a za novije nvidia je radila poseban 6200 čip kod kojeg se nema šta otključat. ispravite me ako griješim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
6200 ima zamaskirana 4 pajpa. I to je to. Ostalo je lutrija. A pci-e i agp imaju iste jezgre koliko ja znam tako da nema razlike u otkljucavanju. Lutrija. @ZED-M Viš,viš. Bio sam uvjeren da podrzava DX9. @nicko_029 Stvarno neznam za nove jezgre ali znam da se 6200 dala otkljucat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
M.U.P.
|
Ljepo sam napiso ak se misliš igrat. ![]() Za sve ostalo nije loša. Al za 500kn možeš nači i 9600xt ![]() Uostalom kaj nvidijaši rade na ati podforumu ![]()
![]() |
#12 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
2. a kaj ce mi 9600xt ka nema sm3.0? ![]() ![]() ![]() @ Bruno_Rv Daj reci jel to srezana 6600? I kad je izasla agp verzija
![]() |
![]() |
#13 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() 2. Da te neznam sad bi reko ajde možda je čovjek velki gamer al nema para za bolje, a hoče igrat doom3,lomac itd. Al mi odigramo tu i tamo koj COD, kolko znam igraš Pes4, Ra2 i ostale starije igre koje rade i na tvojoj 5200. Ako neko ima neki link 9600xt vs. 6200agp nek baci pa da vidimo. ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
A sad za ozbiljno, maloprije sam googlo i vidio da se 6200 opasno da clocat i tamo se kaci sa x600xt sto je ubiti 9600xt al za pci-e ocana popapa x600, sad neznam kolko se on da clocat al znam da 9600xt nebus tolko uspio dic da ga ubijes. Jos kako se gore napominje ak uspijes otkljucat pajpove jebes 9600xt A zake pljujes po nvidia-i kaj ti njihove kartice nevaljaju? Nemoj to radit na osnovi nekih sjebanih modela
![]() |
![]() |
#15 |
M.U.P.
|
Ne ne valjaju mi njihove kartice. Ima iznimaka al eto privržen sam atiju. Da su samo neki modeli neb niš reko al jedna cijela serija kakti izvrsnih kartica koje su trebale preokrenut naglavačke svijet gejmanja:clap: :clap: . Uostalom tvoje pare tvoj izbor. Ak su tak odlične zašto su tak jeftine? Govorimo o graf karticama gdje vrijedi ona kolko para tolko muzike.
![]() |
#16 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
ovdje se prica o 6xxx seriji za koju ne vrijedi nauka ko kod fx-eva A sad reci da ti nebi bilo ljepo jednu od serije 6 stavit u kantu
![]() |
![]() |
#17 |
M.U.P.
|
Opet skačeš iz krajnosti u krajnost. 6800gt ili ultra svakako al nemam para za to. Od lowend-a u što sada spada i 9600 serija uvijek bi rađe izabro nju nego nvidi-u.
![]() |
#18 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
evo ti pa se uvjeri da ti 9600 serija i nije majka link doduse ovo je pci-e usporedba al nebi trebalo bit razlike na agp-u jos kad u obzir zemes cijene?
![]() |
![]() |
#19 |
M.U.P.
|
Neznam šta si htio pokazat ovim reviewom osim da na puno jačoj konfi od moje ta kartica postiže isto bodova u 3d05 ko ja sa svojom u sigu. Ovo je otišlo totalno u OT. Raspravljat čemo sutra na kavi.
![]() |
#20 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Isprike dmd-o
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ostani na njima ili na 4.11. Meni su ta dva catalysta najbolja. Boli me k ako neki drugi daje 2 fps-a vise. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|