|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
smetnje zbog el. mreze
naime nakon pregradnje stana PC mi je spojen na isti vod na kojem je i hladnjak/ledenica (dva kompresora) u radu to ne smeta, ali kod slusanja i snimanja glazbe, kad se ukljuci kompresor hladnjaka ili ledenice, cuje se (i snimi) pucketanje. cak mi i pomicanje misa prilikom snimanja u Cubaseu stvara sumove - naisao sam na podatak da i to moze biti zbog lose el. mreze ? ti se problemi prije nisu javljali - isti pc, ista zvucna, mikser itd. kako to rijesiti a da ne vucem produzne kablove po stanu ? da li bi neki UPS rijesio problem ? neko mi je pricao o uredjajima za Galvansko Razdvajanje - da li se to koristi u takve svrhe i gdje to nabaviti ? el. mreza mi je inace ok i ne treba mi UPS, ali ako postoji neko cijenom prihvatljivo - jeftino ![]() preporucite. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
E to i mene zanima. Imam TV karticu u kompu. Komp potpuno stabilan bez ikakvih problema. Slika na kartici ful ok ali na tu ful ok sliku kao da mi lete nekakve slabovidljive ali ipak vidljive crne crte. Cini mi se da ih i na TV vidim. Ali ipak rezolucija TV je mnogostruko manja pa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ako ti pomicanje misa radi sum, to NIJE do kompresora od hladnjaka i slicno imao sam istu situaciju i ja vjerojatno imas neku onboard ili entry level zvucnu karticu nabavi neku POSTENU zvucnu karticu i neces imati takvih problema vec i Live!5.1 ili Live!24bit (7.1) imaju odlicne filtere Terratec ima jos bolje, ali vjerojatno ne mislis previse love potrositi pametno je staviti UPS (neki koji ima AVR modul/tehnologiju u sebi) kako bi zastitio svoju opremu... osigurao joj cist i stabilan napon, bez elektronskog suma i slicno
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ak' imaš možda negedje stari stabilizator od televizora spoji komp prek njega. I prekontroliraj si u stanu da li je dobro napravljeno uzemljenje tj. da nije napravljeno uzemljenje po sistemu nulovanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|