|
![]() |
#1 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
(riješeno) nVidia GeForce 7950GT ne radi
ovako, radi se o grafickoj Geforce Leadtek 7950gt kada ju ustekam komp se upali, vent na grafoj vrti ali monitor nepali kao da nema napona i naravno nemogu u winse sumnjam da je graficka crkla posto sam ju kupio od jednog korisnika sa ovog foruma (i naravno trade je sve bilo ok) e sad, meni smrdi iako se toplo nadam da nije do toga, da je napajanje preslabo ? na grafu sam normalno spojio dodatno 6-pinski kabel iz napajanja na napajanju pise sljedece: Platinum MS - 400 ATX P4 MS Industrial e sad primjetio sam u jednom postu na ovom forumu da su ljudi pljuvali po MSI napajanju kad se radilo o nekoj isto high end 9xxx nvidiji ali prije no sto dobijem slicne odgovore, htio bih napomenuti da prije no sto sam promijenio bivsu konfiguraciju (nema veze koja je bila), maticna je bila sa AGP utorom i sa ISTIM napajanjem sam vrtio Ati HD 2600 Pro i XFX Geforce 6800 gt (na trenutnoj maticnuoj) a koliko sam usporedjivao vrijednosti potrosnje, obje GF 7950 gt i HD 2600 pro su vrlo blizu pa eto, molim savijete ili mozda da netko "baci svijetlo" na problematiku hvala Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 20.10.2011. u 13:35. Razlog: x |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Posuditi od nekoga drugo napajanje i probati s njim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
nemoj mjesat MSI i MS |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
http://www.msi.com/product/mb/K9N-Ne...tml#/?div=BIOS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
~~~
|
Prodavac (forumas), je na listi postenih-dobrih trgovaca vise puta imam njegovu rijec da je grafa radila pre 14 dana kad ju je zadnji put provjeravao tako da odbijam vjerovati da je samo tako prdnula :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#10 |
~~~
|
jucer stigla, I nije radilo (kao sto je opisano u 1 postu) tako da nemogu reci dali je ispravna bila ili jos je, ili nije bila :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Probaj grafu u drugom kompu, ako je i tamo mrtva onda ti je uvaljen mačak u vreći, ako radi onda pokušaj s drugim napajanjem na svojem kompu, nema tu puno filozofije.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 20.10.2011. u 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
~~~
|
ajde jos ako nekome znalcu nije problem reci kolika je prava potrosnja ove grafe u W neke stranice koje su radile recenzije i testove kazu od 61 do 63 (u full 3D loadu) dok je jedna na koju sam naisao pisala da trosi vise od 83 W te dali je normalno, da iako ova grafa je high-end svoje serije, dali je normalno da se kuri u idle na 70C pa navise (bila je utaknuta u komp 2 minute najvise) ? //sto mi je nerealno jer svuda pise da su te serije jos imale i cooler vrtnju control pa su kao i stedile na potrosnji i nisu se ni pregrijavale (cak i wikipedia to ima) Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 25.10.2011. u 17:13. Razlog: x |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
~~~
|
problem je ipak bilo vec starije i slabije napajanje grafa radi na 550 Watt-no |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|