|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
HITNO POTREBNA POMOC-problem sa instalacijom WinXP sevice pack 2
pozdrav svima, treba mi pomoc naime, imam laoptop dell inspirion 1501 i htio sam da oborim sistem, ubacio sam CD i zapoceo instalaciju, i javio mi je da postoji greska "nlite.inf" fajl ne valja..i ja sam preskocio taj fajl,,i onda mi je na kraju javio da se instalacija ne moze zavrsit jer fali taj fajl..moro sam restartovat laptop i opet isto uradio i opet nece..pa sam onda opet instalirao instalirao WINxpSP2 u drugi faj na harddisku..i sada imam 2 nedovrseno instalirana operativna sistema... onda sam nasao CD winXPsp3 i kada ubacim cd on mi kaze da ubacim CD WINDOWS XP SERVICE PACK 2-ne da mi da instaliram XP sp3 pokusavao sam u recovery consoli da izbirsem te sisteme koje sam instalirao predhodno i da instaliram XPsp3 i nasao sam ovo At the command prompt, type cd $ntservicepackuninstall$\spuninst, and then press ENTER. i kada to pocnem da radim kaze mi: "the parameter is not valid. try/?for help... i meni sada treba pomoc kako da obirsem nedovrseni OS winXPsp2 sa laptopa... NEEeeD HEEEELPPP!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Nadji jednu verziju OS-a (CD) za koju pouzdano znas da radi kako treba i reinstaliraj ponovo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|