Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.06.2005., 11:38   #1
Jablan
Premium
Moj komp

Jablan's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
DVD RW Samsung TS-H542A

u zadnje vrijeme mi skoro svaki DVD koji snimim pri reprodukciji u DVD playeru ponekad zatrzava, stane nekad na 2-3 sekunde kao da sam pritisnuo pauzu. Probao sam snimanje na drugačijim medijima, ali opet isto. Isti film sam probao snimiti na istom mediju kod frenda u njegovoj NEC pržilici i on ne trza. Inače probao sam snimati i sa Clone DVD2, i sa Nero 6 ultra edition. Problem je uvijek isti. Zna li netko u čemu je kvaka? inače pržilica je još uvijek pod garancijom
Jablan je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2005., 11:48   #2
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
Re: DVD RW Samsung TS-H542A

Citiraj:
Originally posted by Jablan
u zadnje vrijeme mi skoro svaki DVD koji snimim pri reprodukciji u DVD playeru ponekad zatrzava, stane nekad na 2-3 sekunde kao da sam pritisnuo pauzu. Probao sam snimanje na drugačijim medijima, ali opet isto. Isti film sam probao snimiti na istom mediju kod frenda u njegovoj NEC pržilici i on ne trza. Inače probao sam snimati i sa Clone DVD2, i sa Nero 6 ultra edition. Problem je uvijek isti. Zna li netko u čemu je kvaka? inače pržilica je još uvijek pod garancijom
samsung mi je oduvijek bio sumnjiv što se toga tiče, bilo cd ili dvd pržilice... ja bih stavio novi firmware...bez obzira na garanciju, oni nece znati da si ti stavio novi, sje... nemozes nis ako radis kak treba.
odi po firmver --> http://www.samsungodd.com/
Ivan_1 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 19.06.2005., 15:13   #3
Jablan
Premium
Moj komp

Jablan's Avatar

evo stavio sam novi firmware, ali sam ostao bez praznih DVD-a pa ću tek sutra vidjeti kakvi su rezultati. Probao sam ripati glazbu u MP3 i sada tijekom ripanja dosta često zastajkuje i sporije ripa, mislim da će ipak biti reklamacija. Rezultati sutra
Staro 22.06.2005., 07:29   #4
Jablan
Premium
Moj komp

Jablan's Avatar

evo promijenio sam opet firmware, snimio film opet na istom mediju i sada ništa ne trza ,a i brzina ripanja je sada u normali ( 20-25x ):clap:. Zahvaljujem na pomoći
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno