|
![]() |
#1 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
(riješeno) WLAN ne radi
Stroj: E8400 DFI P35 T2L BFG 9800 GT 2x1GB Patriot WLAN PCI Canyon CN WF 511 (ona sa odvojivom antenicom) Clean install x86 Win7 Ultimate. Instalirao sam Ralinkov driver sa CD-a i sa Canyonove stranice, ali i dalje se ne spaja na wlan. Onaj status za wlan ima crveni X i ne mogu ništa. LAN radi normalno. Je li moguće da mu treba chipset driver? Ako da, to me dovodi do drugog problema. Ne mogu naći DFI drivere nigdje, a na cd-u su za XP... Unaprijed zahvaljujem na pomoći.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
uninstal te drivere, spoji se lanom i provjeri update, 7mica bi ti trebala dati sve |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako se radi o Intel P35 čipsetu nisu ti potrebni baš DFI-ovi već možeš uzeti i Intelove za taj čipset. Ako se ne varam, netko se ovdje već bio žalio na kombinaciju W7+WF-511, ali ne sjećam se kako je rješena (ako je rješena!).
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Hvala na odgovorima, ali ništa od navedenoga nije imalo šanse ![]() naime, frend mi je dofurao komp da mu to složim, ali nije rekao kako je čupao antenu iz wlan kartice i uspio je napola iščupati iz slota ![]() Kartica nije imala kontakt i gle čuda, nije radila. Dobro je, barem sam se sjetio pogledat u kištru. Može lokot ili brisanje ovoga. ![]()
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a ja cisto javljam da doticna Canyon CN-WF511 radi sa driverima sa sluzbenih stranica na W7 32 bit - 5/5, nikakvih problema. konfa je u sigu, isto intel..........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|