|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Komp nestabilan, sumnjiva grafa MSI GTX 550 Ti
Imam problem s MSI GTX550 TI Cyclone II OC. Odnosno ja najviše na nju sumnjam. Kupio prije 2 dana novi komp. Phenom II 955 BE, ASrock deluxe 4 890gx, 8GB Vengeance RAMa od Corsaira i dotičnu grafičku. Od starog stroja su ostala 2 diska. Blue Caviar, 120GB Seagate i napajanje Corsair 450W VX Driveri su najnoviji s nvidijine stranice. Igre mi se brutalno brickaju. Odnosno kada se pojave animacije počne se ekran kao sporo refreshati (neznam kako da objasnim). Vide se crte crne horizontalno preko cijelog ekrana. Čista je instalacija windowsa. Nema ničega osim jedne igre gore, afterburnera i to je to. Što vi mislite, što je u pitanju?
MacBook Pro 15" (late 2011), 16GB RAM, Quad 2.2 i7 Asus PA246Q Wacom Intuos 4 M Zadnje izmijenjeno od: NITROS. 10.06.2011. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Jesi ju clockao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Sad trenutno sve radi, normalno. Promjenio sam adapter za DVI. Vidjet ću da li radi problema, ako će i dalje raditi probat ću ovu foru s intergriranom.
![]() |
#6 |
Premium
|
Grafička došla sa servisa, bila kod dobavljača, potpuno je ispravna! Što dalje da probam? Možda je napajanje preslabo? Corsair VX450
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napajanje definitivno nije preslabo jer bi moglo držati 2 tvoje konfe bez većih problema. Ubaci grafu u komp od nekog frenda i vidi hoće li i tamo raditi probleme.
![]() |
#8 |
Premium
|
Grafa je znači stigla sa servisa. Nema problema s grafom, ali i integruša je počela raditi probleme s igrama... Matična je možda problem?
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ili mb ili ram.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Fuck... nemam DDR3 matičnu, probat ću sa pojedinačnim stickovima, ako i to nejde, onda matičnu i gotovo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Tu bi se naslov trebao promjeniti. Problemi s cijelom konfiguracijom... Uglavnom, popizdio bio i odnio sam cijeli komp u servis neka se oni poigravaju. Nakon 2 dana se vratim i likovi mi kažu da komp posve normalno radi. Onda sam uzeo Portal 2 i u prvoj sekundi igre scrasha se pred njihovim očima komp. Danas me zovu natrag, da su probali sve žive kombinacije, ali da oni misle da je to nekompatibilnost Windowsa 7 s novim komponentama (halo?!?!?!) i da na windows XP igre rade bez problema i bez trzajeva (neda mi se stvarno stavljati XP da vidim dal me seru) Da čujem proceduru, što da ja napravim u ovom slučaju? Uzmem komp, srušim windowse i probam sam složiti? Ili mi nude zamjenu grafičke (bila je kod distributera i vratili su ju kao ispravnu) Ili da ih izmaltretiram i neka mi promjene matičnu ploču.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pa ono,ako ti kažu da sve normalno radi na win xp,odvoji 30 minuta vremena i isprobaj tu tvrdnju,rade tako nego da trosis telefona,benzina i 10x vise vremena na ovo sto ti predlazes...
![]() |
#14 |
Premium
|
Ma čiste su instalacije windowsa. Pa i da radi na XP, nema hebene šanse da ću biti na XP zato jer NOVI hardware, tek izvađen iz kutije ne želi raditi na Windows 7. Nikada nisam imao problema s Windows7 i smatram da je najbolji windows koji je ikada izašao iz Microsofta. STavio sam potpuno novu instalaciju jučer i odigrao igre bez ikakvih problema, ali ću još malo testirati. Dogovorio sam se da ako neće raditi da nek mjenjaju matičnu i grafičku za neku drugu i gotovo.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Probaj bios maticne fleshat,a kaj se komponenti tice sve ok,al assrock maticnu nebih vise nikad kupio,to je shit nad shitevima,meni 3 riknule taman nakon garantnog roka,rizicno je ikaj stavljat na assrock maticnu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|