|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Limitiranje brzine za wireless korisnika SX763
Pozdrav svima, unaprijed se ispricavam ak objašnjenje već dano u nekom od starijih topica, ali nemam vremena toliko proučavat svaki pa me zanima na koji način je moguće limitirat brzinu za korisnika koji se spaja preko wirelessa. Znači odredit mu max bandwith koji može koristit. Krasne brzine tcom nudi pa eto... Ruter je sx763 i u njegovim postavkama pod wireless sam našao opciju koja se zove Sending Power i moguće je odabrati 25%, 50% ,75% i 100%. Da li to ima veze sa brzinom ? Ugl. ako se u ruteru ne mogu namjestit postavke koje su mi potrebne da li postoji nekakav program koji to omogućava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sending power ti vrijedi isključivo za wireless i neće ti ograničiti nikakvu brzinu. To služi da bi router bio dostupan u manjem/večem radiusu. Tipa, kolko jako se zadereš na livadi toliko te se daleko čuje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ma i ja sam se dugo mučio s tim problemom. velik nedostatak uređaja je što nema nikakav integrirani QoS. pokušao sam sa openwrtom, bezuspješno, jer nemam odgovarajuće skillse da to sam napravim. problem sa ograničavanjem brzine riješio sam linksysom WRT54GL i tomato-victek firmwareom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Kako na WRT54GL ograničiti brzinu wirellesu... Brzim pregledom sam vidio samo za wired... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|