|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Aftermarket hladnjak za ATi kartice
Pozdrav svima, Konkretno posjedujem Ati HD 4600 karticu i ne mogu vise podnijet zujanje njegov ventilatora. Zalman VF3000A se cini kao dobro rjesenje s obzirom da cu mozda u blizoj buducnosti uzimati novu konfiguraciju pa da i hladnjak jednostavno prebacim na buducu graficku (6850/6950) no problem je sto se doticni hladnjak moze jedino naci u linksa i to GeForce verzija. Tisina mi je na prvom mjestu. Preporuca li netko neko drugo rjesenje za spomenuti problem? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Accelero S1 rev.2 i možeš držati pasivno tu tvoju ATI 46XX, koja god bila. Kasnije, kad nabaviš 6850/6870, dodaš jedan 120 mm ventilator i deri. Najbolje od svega je to što te to košta maksimalno 200 kn ako kupuješ i hoćeš novo. Ili cca 80-100 kn ako kupuješ rabljeni Accelero S1. Jedini nedostatak mu je to što zauzima puno mjesta u kućištu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
E-mil, Hvala ti na odgovoru. Ajde mi jos samo preporuci neki tihi ventilator da se ne moram brinuti oko pregrijavanja, za svaki slucaj. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Kad se govori o ventilatorima i spominje riječ tiho, onda moraš znati da je to subjektivan doživljaj. Meni je tih svaki, imalo kvalitetniji 120mm ventilator do cca 1200 okretaja. a ako još spustiš te okretaje na, ili ispod 1000, bilo nekakvim adapterom, potenciometrom ili softverski, onda možeš staviti bilo koji 120mm ventilator. Nećeš ga čuti, naravno ako ti je uho baždareno kao i moje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
meni se sviđa scythe slip stream serija. Model sa 800 okretaja je meni osobno nečujan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|