|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Miš mi stane na sekundu-dvije svakih 1-2min
Pozdrav! Imam opticki USB mis, i u posljednjih, ma ima vec nekoliko mjeseci, mis mi svakih minutu-dvije stane..Jednostavno se kursor smrzne..i nakon sekundu-dvije opet radi. U vrijeme dok je smrznut aplikacije u pozadini rade normalno..ne smrzne se cijelo racunalo tj. windowsi ili neka aplikacija zasebno, nego samo mis. Reinstalacija drivera (koji su pronadjeni od strane win) takodjer ne pomazu . LED diodica svijetli stalno..dakle mis nema problema sa napajanjem po pitanju toga. Probao sam i s drugim misem, ista stvar. Imam USB to PS/2 adapter, medjutim PS/2 port mi meni nepoznatim razlogom ne radi uopce. (nije disejblan u biosu). U USB portove je pristekan i printer, mada sam radi testiranja printer odstekao..ali ista stvar. Naravno, probao sam i promijenit USB port di je mis pristekan. Jel zna netko o cemu bi se moglo tu raditi jer je stvaarno jako iritantno.. Maticna je DFI P45 T2-RS, E8400, 3 gige rama, chieftec 400W, Radeon 3850...win7 professional msdna licenca. Eto, ako netko ima kakav savjet...puno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
probaj s drugim mišem. edit: procitao al nisam registrirao ![]() Zadnje izmijenjeno od: Pegasus8. 15.06.2011. u 22:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
A mogao bi biti i problem sa USB controller-om ili southbridge-om. Jesi probao i sa PS/2 mišem, ili samo preko adaptera, kad si konstatirao da ne radi? Ima kakvih asteriksa u Device Manageru?
![]() |
#4 |
Premium
|
Napisao sam da sam probao s drugim misem. Nemam PS/2 mis...imam samo 2 adaptera i s nijednim ne radi? ![]() U device manageru nema nikakvih "usklicnika" ni nis. Properties na usb hub di je pristekan mis veli da je sve oke, power required za mis 100mA, a total power avaliable 500mA.. Sad neznam dal je to real vrijednost ili tak bezveze glavno da nes pise..ugl eto. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|