Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.05.2011., 02:24   #1
Nemesis777
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2011
Slika s PC-a na TV-u problem

dakle s ovim problemom se borim vec 2 ipo sata i mislim da cu izludit jer nenalazim nikakvo rijesenje...

stvar je sljedeca. spoio sam PC na TV pomocu SCART kabela... no to je nebitna stvar
ono sto mene muci je sljedece:
prije par dana sve je radilo sasvim normalno kao i svaki put do sada (slika od kompa vidila se na TV-u) sve do danas kad mi Nvidia control panel ne prepoznaje TV.
mislio sam da je do kabela i posudio sam od frenda kabel i gle pojavila se ponovno opcija za TV.
(no nije do kabela jer kasnije sam ponovno vratio onaj moj kabel koji je nekim cudom proradio )...

ugl nakon sta sam spojio PC sa TV-om namjestio sam da na PC-u gledam jednu sliku a na TV-u drugu...i sve je to radilo savrseno dok nisam promjenio rezoluciju na slici na TV-u.tamo sam stavio rezoluciju koja je puno veca od one koja treba biti i tu se javio taj problem koji mene ubija.
Vise nemogu vratit na onu rezoluciju i one postavke prije mjenjanja rezolucije na TV-u jer mi ne zeli uci u Nvidia control panel dok je kabel spojen na TV.Tj tocnije control panel se smrzne (CPU usage je tada 100%).
cim istekam kabel ponovno mogu uci u Nvidia CP ali nemogu nastimat postavke za TV jer je kabel istekan...

Dok je kabel spojen sika na TV-u je dosta zoomirana i jednostavno nemogu tu vise nista napravit jer nemogu promjenit natrag na normalnu rezoluciju posto mi kako sam reko ne zeli uc u Nvidia CP.
probo sam sa system restore, novim driverima ali nista...
Molim vas pomagajte ako ste imali slican problem jer sam vec lud
hvala unaprijed
Nemesis777 je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2011., 16:23   #2
StormTTC
Registered User
Moj komp

StormTTC's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
probaj deinstalirat Nvidia CP, i ponovno instalirati, mozda nestanu stare postavke... mozda...

Oglas
Staro 05.05.2011., 17:16   #3
zlatko
Premium
Moj komp

zlatko's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
U device manageru deinstaliraj garfičku, ne drivere. Napravi restart i winsi će pronać novi hardver i intsalirat ga ispravno. Poslije podešavaj kako hoćeš, al pazi da opet ne pretjeraš.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno